Възпитаниците на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" са победители в общинското първенство по борба в Ловеч

Като най-техничен състезател бе определен Габриел Радевски от ПМГ, а най- резултатен състезател е Александър Григоров от ОУ "Димитър Димов"

Медали за победителите в общинското първенство по борба в Ловеч
Медали за победителите в общинското първенство по борба в Ловеч Източник: Община Ловеч

Възпитаниците на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" станаха победители в общинското първенство по борба в Ловеч, което се проведе на 27 октомври 2022 година от 14.00 часа в Спортна зала – Ловеч.  Надпреварата е организирана от Община Ловеч и СК "Борба" - Ловеч. В нея взеха участие 40 борци от пет ловешки училища, в това число и четири момичета.

 

След оспорвани и атрактивни схватки класирането е следното:

Трето място заеха борците от  ОУ "Васил Левски" , второ място е за ОУ ,,Димитър Димов", а шампиони станаха възпитаниците на ОУ "Св. св. Кирил и Методий". Наградите на победителите бяха връчени от Иван Иванов – гл. експерт "Младежки дейности и спорт" в Община Ловеч.

 

Като най-техничен състезател бе определен Габриел Радевски от ПМГ, а най- резултатен състезател е Александър Григоров от ОУ "Димитър Димов". СК "Борба"- Ловеч благодари на Община Ловеч за предоставените награди, както и за усмивките на децата.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени