Виолета Комитова откри мост в Троян и даде рамо на дъщеря си - втора в листата на ПП"ПП" в Ловеч

Инспектира и водача на листата

Искрен Арабаджиев и Виолета Комитова
Искрен Арабаджиев и Виолета Комитова

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова откри днес новия мост над река Бели Осъм в Троян. Както правилно отбеляза сутринта бившият депутат от ГЕРБ Иван Миховски - Комитова прави "С чужда пита майчин помен".

 

Мостът над р. Бели Осъм е резултат от дейността на третото правителство на Бойко Борисов, парите са осигурени пак от това правителство, след като десетилетия всякакви други кабинети не са си мръднали пръста, за да се случи това. И сега, когато мостът е готов, той беше открит от човек, който няма никаква заслуга за построяването му.

 

Виолета Комитова остави неприятното впечатление, че по-скоро беше дошла, за да се включи в предизборната кампания на дъщеря си - Гиляна Комитова - която съвсем "случайно" е втора в листата на Бони и Клайд от Харвард. Казано иначе - в листата на ПП "ПП" на Кирчо и Кокорчо. И за да не остави никакви съмнения, че друга е истинската причина за посещението й - а именно, устройването на щерката като депутат -  служебната министърка инспектира и водача на листата, Искрен Арабаджиев. 

Гиляна Комитова
Гиляна Комитова Източник: 1kam1.com



Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени