Започва есенният панаир на Ловеч - в програмата са MD Band, "Керана и космонавтите" и Hellion Stone

Набралата популярност рок група Hellion Stone идват в Ловеч от фестивала за независима и алтернативна музика REBEL REBEL във Варна

Започва есенният панаир на Ловеч - в програмата са MD Band, Керана и космонавтите и Hellion Stone
Започва есенният панаир на Ловеч - в програмата са MD Band, Керана и космонавтите и Hellion Stone Източник: Община Ловеч

Започва Есенният панаир на Ловеч, той се провежда  в дните 8 – 10 септември 2023 г., петък – неделя. По традицията панаирът събира много хора и е с богата програма. Събитието протича на три локации – на булевард "България", в двора на Бившата казарма и на пл. "Инж. Трифон Трифонов" до гарата. В града е въведена временна организация на движението. 

 

Отредени са места за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци, шатри с маси за консумация и атракционни обекти.

 

В трите вечери на сцената в двора на Старата казарма от 20.00 часа ще има концерти  на групите MD Band, "Керана и космонавтите" и Hellion Stone. Рок бандата "Керана и космонавтите" е известна с артистичните си прояви. Екзотичната вокалистка Юлия Йорданова избира името Керана за свой сценичен псевдоним, защото ѝ носи усещането за сила и независимост.

 

Керана и космонавтите
Керана и космонавтите Източник: Община Ловеч

Тя става популярна с участието си в "Гласът на България", където стига до финала в отбора на Камелия. Групата "Керана и космонавтите" през 2021 г. са отличени с наградата за дебют от "БГ радио". Излиза албумът им "Урса Майнър". В състава са още Елена Илчева, Павeл Видов, Преслав Пеев, Николай Бобчев и Димитър Пенчев. Керана участва и в мюзикълите "Евита" и "Исус Христос Суперзвезда", както и в предаването "Като две капки вода".

 

Рок-групата Hellion Stone

Набралата популярност рок група Hellion Stone идват в Ловеч от фестивала за независима и алтернативна музика REBEL REBEL във Варна. В групата има двама ловчалии. Китарист и един от основателите на групата е Иван Стоянов, син на доскорошния общински служител Илиян Стоянов. Завършил е Езиковата в Ловеч и след това немска филология. Другият е  Мануел Малешков, също възпитаник на Езиковата гимназия и сега учи в Музикалната академия.

 

Hellion Stone
Hellion Stone Източник: Община Ловеч

Целият състав: Иво Попов, вокал, Стефан Стефанов-китара, Иван Стоянов-китара, Атанас Пангев-бас, Мануел Малешков-ударни. Сред известните им песни са For God's Sake, Run, Vinkelus и др. Hellion Stone бяха подгряваща група на световно известните Godsmack на концерта им в София.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени