58-годишен почина след побой в монтанско село

По данни на свидетели са установени и задържани извършителите на деянието – 28-годишен и 18-годишен и двамата от с. Габровница

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

58-годишен мъж е загинал в монтанското село Габровница след скандал и сбиване. Задържани са двама мъже, съобщиха от полицията.

 

На 15 юли около 22:49 ч. в ОДЧ на ОДМВР-Монтана е получено съобщение на спешния телефон 112 за сбиване в с. Габровница, общ. Монтана. На място са изпратени екипи на спешна помощ и полиция. При пристигането им е установено, че един от участниците в скандала е починал.

 

В резултат на сбиването в с. Габровница е причинена смъртта на 58-годишен жител на гр. Монтана. По данни на свидетели са установени и задържани извършителите на деянието – 28-годишен и 18-годишен и двамата от с. Габровница. Същите са задържани за срок до 24 часа, като единият е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, поради получени травми на главата.

 

Причината за възникналия скандал са отправени неприлични реплики от страна на задържаните към семейството на починалия, прераснал в сбиване, при което двамата са му нанесли удари с предмет. Местопроизшествието е посетено от ДОГ, извършени са редица ПСД и са разпитани всички присъствали на местопроизшествието.

 

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 НК и работата продължава РУ-Монтана.

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени