Борисов в Монтана: Коалицията се самосвали заради корупция (ВИДЕО)

Корнелия Нинова стои отдясно на Митрофанова, разкри лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Монтана
Бойко Борисов в Монтана Източник: Скрийншот/Facebook

"Не ГЕРБ, коалицията сама се свали заради корупция". Това заяви пред свои симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се обърна към управляващите: "Всички сте в кюпа на корупцията".

 

"Лъжат, че Борисов и Митрофанова са ги свалили заради Македония. Ако знаете подробностите - ще се забавлявате много. Защото при Митрофанова, от дясната страна стои Корнелия Нинова", подчерта бившият премиер.

 

"Двата милиарда евро не ги изтеглиха, защото служебното правителство на Румен Радев, няма какво да харчи. А президентът Радев да знае, че дори да има служебно правителство, бюджетът ще бъде гласуван. Освен ако не се намесят ПП-тата. Бюджет ще има! Лош, калпав, но ще има. В понеделник ще се гласуват на комисия малките бюджети, в сряда гласуване. В четвъртък плащат на пенсионерите. Но спрете да лъжете", категорично заяви председателят на ГЕРБ.

 

"300 милиона ви крадат на месец. Представяте ли си колко сте ограбени? Я си го представете в чекмеджета? Аз съм се заклел, че злато никога не съм имал", каза Борисов.

 

По думите му, ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е максимум на цената, която беше. "Кирил Петков казва "привнесената инфлация". От кого? Кой ти привнесе инфлацията", се обърна към премиерът в оставка Кирил Петков Борисов.

 

"Ние тази криза нямаше да я допуснем - нито щеше да се вдигне токът, нито горивата", допълни лидерът на ГЕРБ. 

 

"Ако направят кабинет - есента и зимата ще катастрофират така, че ГЕРБ ще се върне с пълно мнозинство. Ако имат разум - отиваме на избори и оценката ще бъде на хората. Ако ГЕРБ беше в управлението, в Брюксел Пленкович щеше да получи след нас членство в Еврозоната. Вчера България щеше да е в еврозоната, щяхме да сме сред белите държави".

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени