Издирват мъж в неизвестност от сноши. Изчезнал е в Чипровския Балкан

Изчезналият е Павлин Найденов - обадил се на сина си, че е заседнал в тресавище, а след това връзката е изчезнала

Чипровци
Чипровци Източник: Фейсбук

Мъж е изчезнал в Чипровския Балкан. Той е в неизвестност от снощи. За случая съобщи кметът на Чипровци Пламен Петков. Той заяви, че изчезналият е Павлин Найденов, познат в Чипровци като Палчо Техниката. Вчера той бил излязъл в планината с белия си джип "Сузуки" с врачанска регистрация.

 

Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му казал, че е заседнал в тресавище. След това близките му загубили връзка с него.


Организирана е мащабна акция по издирването на мъжа, в която са се включили специализирани екипи и горски служители. Пожарната е изпратила дрон, с който да бъде огледан района. Близките са изискали от прокуратурата информация за координатите на мобилния телефон на Найденов.


Периметърът, който трябва да се провери обаче е изключително голям. От кметската управа в Чипровци отправят апел към гражданите ако имат някаква информация за загубилия се мъж да се обадят на тел. 0888 689 681 и помогнат за спасяването му.

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени