Кандидат за кмет на Берковица пребил жена, защото не гласувала за него

От прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени в сряда

Милован Жан Панталеев
Милован Жан Панталеев Източник: Facebook

Кандидат за кмет на Берковица е пребил жена, защото не гласувала за него. Пострадалата е била член на комисия от неговата партия, съобщи NOVA. Това твърди потърпевшата. По разказа на жената всичко се случва ден след първия тур на местните избори.

 

"Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и започна да ме обижда с нецензурни думи, сред които "Мърлячка, ние ще те унищожим". Каза ми да отида в офиса му, където беше пълно с хора", разказа Мая Шейнова.

 

В офиса бил кандидатът за кмет, Зоя Иванова – общински съветник, и още един мъж. "Започнаха да ме блъскат, да ме бият и обиждат. Блъскаха ме към вратата и в столовете", твърди потърпевшата.

 

Жената заснела всичко с телефона си, но записът бил изтрит от кандидата за кмет. Обяснението за агресията дошло малко по-късно, в телефонен разговор: "Пита ме защо не съм гласувала за общински съветник от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за друг съветник", обясни Шейнова.

 

Потърпевшата подава жалба в полицията. След това при преглед от съдебен лекар е установено, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Милован Панталеев обяснил на репортера, че ще помисли и ще върне обаждането, за да разкаже своята версия – това обаче не се случило. От прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени в сряда.

Още от "Монтана"

Последни новини

Най-четени