Кошмарни убийства заляха България - мъж уби свой приятел в монтанско село и го захвърли на пътя

Сигналът за мъж, лежащ в безсъзнание на пътя с кръв по главата, е получен в 19,28 часа вчера

Полиция
Полиция Източник: МВР

Мъж уби свой приятел в монтанското село Горно Церовене и го захвърли на пътя. Трагедията се е разиграла във вторник. Сигналът за мъж, лежащ в безсъзнание на пътя с кръв по главата, е получен в 19,28 часа вчера. Към мястото се насочил полицейски екип, който установил че това е 53-годишен монтански жител, живеещ в селото. Извиканият екип на Спешна помощ констатирал смъртта му.

 

По първоначални данни мъжът е починал от нанесен му удар с твърд предмет по главата. В близост до произшествието е установен и задържан 21-годишен жител на същото село, по чиито дрехи са открити следи от кръв, за които се предполага, че са от пострадалия. По данни на местни жители, двамата се познавали и често са били в една компания.

 

В полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа е задържан 21-годишният жител от същото село, съобщава NOVA. Днес предстои привличането му като обвиняем от Окръжна прокуратура Монтана и удължаване на мярката му за задържане до 72 часа, като впоследствие ще бъде поискана и постоянна мярка за задържане под стража. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Монтана продължава под наблюдението на Прокуратурата.

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени