Порой от убийства за три дни потресоха София и Монтанско

В село Макреш криминално проявен уби друг с кол

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Три убийства са станали за три дни - две от тях в София през уикенда, а едно - вчера, в монтанското село Макреш. За софийските случаи съобщиха от СДВР на фейсбук страницата си. Първият сигнал постъпил на 11 септември, около 1.00 часа, чрез тел. 112 - служителка в денонощен магазин в кв. "Дружба" съобщила за мъж в безпомощно състояние.

 

По-късно същия ден, около 22.10 часа, 39-годишна жена сигнализирала в полицията за починал мъж в жилище в кв. "Връбница". Пред служителите на реда тя разказала, че 19-годишна нейна съседка потърсила помощ, тъй като приятелят й е пострадал. Веднага към жилището били изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. На място е констатирана смъртта на 46-годишен мъж, при направения оглед е установено, че той е починал вследствие на множество прободни рани. След извършени процесуално-следствени действия 19-годишната е задържана.

 

Жестоко убийство на млад баща разтърси малкото село Мокреш в община Вълчедръм, Монтанска област, съобщава "24 часа". Трагичният инцидент станал на 13.09.2021 г. около 20,30 ч. в землището на с. Мокреш. В царевична нива е възникнал скандал между двама криминално проявени и осъждани от същото село, на 42 г. и 32 г.

 

Децата на единия нахлули в чуждата нива и брали царевица. По време на скандала по-младият мъж нанесъл с дървен кол удар в областта на главата на по-възрастния, в резултат на което му причинил фрактура на черепа. Впоследствие пострадалият е изпаднал в кома и настанен в "ОАРИЛ" на МБАЛ Лом, с опасност за живота, където тази сутрин е починал.

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени