Бойко Борисов в Пазарджик: Много басове спечелих, че за 1 година велоалея няма да направят от "Промяната" (НА ЖИВО)

Къщичка за птиченца не са направили, добави лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов и кметът на Пазарджик Тодор Попов
Бойко Борисов и кметът на Пазарджик Тодор Попов Източник: Скрийншот/Facebook

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да види в какво състояние са обектите, които са построени и реновирани по време на неговото управление. Те бяха посрещнати от кмета Тодор Попов.

 

"Комитова ни спря изпълнението на околовръстното. Преди да се финализира избора на изпълнител, Комитова пусна една заповед с мотив, че и 7 фирми не отговаряли на условията. Цялата индустриална зона остана без нов път", заяви кметът Попов. 

 

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време - с г-н Кралев се бяхме разбрали отбор, който влезе в "А" група да му се помогне. С две думи - всичко спря, каза още кметът на Пазарджик.


Аз знаеш ли колко басове спечелих, че за 1 година една велоалея няма да направят. Къщичка за птиченца не са направили, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

За 1 година държавата спря, нищо не е направено, констатира кметът на Пазарджик. "Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията", допълни Борисов. "Къде е тая мафия бе, дайте да я видим", емоционално възкликна Тодор Попов. 

 

Още от "Пазарджик"

Стартира кампанията "Следи от изчезване", която цели да запознае обществото със застрашените от изчезване видове в Бълга

Велинград ALCALIA за пореден път се ангажира с мисията си да подпомогне опазването на екологичното разнообразие в българските планини, като споделя ценна информация как можем да запазим естествените им местообитания

Прочетете повече прочетете повече

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в РИК-Пазарджик, Екатерина Захариева отново е водач

В регистрираната пълна листа място намират познати и изтъкнати лица от партията на общинско и областно ниво, както и представители на гражданската квота – всеки от тях с доказана експертиза и опит

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени