Екатерина Захариева от Велинград: Нуждаем се от стабилно правителство с министри, които да носят отговорност

Аз лично не виждам по-подготвен човек за премиер от нашия лидер г-н Борисов, подчерта тя

Екатерина Захариева от Велинград: Нуждаем се от стабилно правителство с министри, които да носят отговорност
Екатерина Захариева от Велинград: Нуждаем се от стабилно правителство с министри, които да носят отговорност Източник: ПП ГЕРБ

Традиционни български хора се извиха пред сцената на централния площад във Велинград. Поводът бе представяне на листата с кандидати за народни представители и европарламент на ГЕРБ-СДС от област Пазарджик. Домакинът на събитието д-р Костадин Коев, кмет на община Велинград, приветства кандидатите и дошлите да ги подкрепят членове и симпатизанти от цялата област. Сред присъстващите не липсваха и официални лица. Там бяха представители на местната власт във Велинград и влинградско, както и много други.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева направя изявление, в което за пореден път увери присъстващите защо коалиция ГЕРБ-СДС е единственият правилен избор на вота на 9 юни. "Няма да допуснем повече експерименти, които до сега доведоха държавата единствено до застой", изтъкна тя.

 

Захариева подчерта и важността на местната власт в последните години на хаос. Тя припомни, че там където е имало добра местна власт, там са се случвали и добри за хората неща. И продължи: "Ако не беше ГЕРБ-СДС нямаше да има и един лев заложен за инфраструктура. Обещавам, че ще продължим да се борим и да защитаваме всяко едно населено място, община, град, село, всяка една улица, за да получава възможно най-много средства от националния бюджет.”

 

Екатерина Захариева направи за пореден път и недвусмислена заявка за бъдещ успех на ГЕРБ-СДС, както и очерта виждането си за ситуацията след изборите. "След 9 юни ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа сила. Няма социолози, които да не дават преднина на ГЕРБ-СДС с поне 10%. Ще поемем отговорност и съставим политически кабинет. Аз лично не виждам по-подготвен човек за премиер от нашия лидер г-н Борисов. Нуждаем се от стабилно правителство с министри, които да носят отговорност".

 

Екатерина Захариева във Велинград
Екатерина Захариева във Велинград Източник: ПП ГЕРБ

Както е известно на предстоящите избори на 9 юни се гласува за два избора - за Национален парламент и за Европейски парламент. На събитието присъства и евродепутатът, родом от област Пазарджик - Андрей Новаков. Новаков приветства присъстващите и даде високата си оценка за свършеното от ГЕРБ-СДС в годините, които управляваха, както и високата си оценка за кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС.

 

Андрей Новаков във Велинград
Андрей Новаков във Велинград Източник: ПП ГЕРБ

Новаков поздрави кмета на Велинград за всичко, което е успял да направи за общината и за това, че днес се гордеем с Велинград - СПА столицата на Балканите. Андрей Новаков си постави високи цели и каза, че за него ще бъде чест да се бори, за това Велинград да стане и СПА столицата на Европа!

 

Изборите са на 9 юни, а номерът на ГЕРБ-СДС в бюлетината, както на Националните избори, така и на Евроизборите е един и същ - номер 22.

 

За СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ В СИГУРНА ЕВРОПА!

Още от "Пазарджик"

Последни новини

Най-четени