Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик Екатерина Захариева

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик

Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Пазарджик
Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си в Пазарджик Източник: ПП ГЕРБ
Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик с официално представяне на листата с кандидати за народни представители. На събитието присъстваха членове и симпатизанти, дошли специално да уважат повода. Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с увереност, че ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила. "Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване. Ще организираме тематични трудови борси, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина", каза Захариева.
 
По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за подобряване на ВиК инфраструктурата. В областта на здравеопазването тя каза, че ще бъдат осигурени мобилни екипи от най-добри специалисти, които ще посещават малките населени места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана медицинска помощ. Тя пожела успех на кандидатите за депутати от област Пазарджик и успех на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори. Откриването на кампанията продължи с представянето на всички участници в листата.
 
Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов (втори в листата) увери, че като представител на предприемачите в Пазарджик ще работи за нормалното развитие на бизнеса не само в региона, но и в страната. "В Пазарджик е необходимо да има индустриална зона, където да намерят реализация младите хора. Ще има възможност за развитие на добри професионалисти, за нови работни места в различни сектори на икономиката”, каза също Шопов.
 
По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата "Света Богородица" в Пазарджик.

 

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени