ГЕРБ-Пазарджик откри предизборната си кампания с молебен в църквата "Света Богородица"

С молебен в църквата "Света Богородица" в Пазарджик ГЕРБ откри предизборната си кампания в 13 многомандатен избирателен район. "Ще...

Откриване на предизборна кампания ГЕРБ Пазарджик
Откриване на предизборна кампания ГЕРБ Пазарджик Източник: ПП ГЕРБ

С молебен в църквата "Света Богородица" в Пазарджик ГЕРБ откри предизборната си кампания в 13 многомандатен избирателен район. "Ще продължим основния си приоритет – образованието. Знаете, че в тази област изпълнихме всичко, което обещахме преди 4 години, и сега е времето да се фокусираме не само в подобряването на условията в училищата, но в качеството на средното и висшето образование", каза заместник министър-председателят Екатерина Захариева, водач на листата в родния си град. Тя заяви, че ГЕРБ ще продължи да работи за справяне с икономическите последици от пандемията и подобряване на благосъстоянието на хората.


"През този мандат построихме 500 км магистрали и скоростни пътища, както и редица пътни артерии от регионално значение. В новия ни мандат предстои да се построят още 500 км магистрали и над 4000 км нови и реновирани пътища от втори, трети и четвърти клас", каза Захариева. Тя посочи още, че ще бъдат санирани жилищата на нови над 120 хиляди домакинства.

 

Откриване на предизборна кампания ГЕРБ Пазарджик (2)

На старта на кампанията присъстваха областният координатор и втори в листата Найден Шопов, областният управител и кандидат за народен представител Стефан Мирев, зам.министърът  на земеделието храните и горите и кандидат за народен представител д-р Лозана Василева, началникът на РУО Пазарджик и кандидат за народен представител Валентина Кайтазова, както и още кандидати за народни представители, сред които: Малина Златева, д-р Иван Станоев, Александра Мусиевска, Лидия Панайотова, Петър Спасов, Данаил Трифонов, Стоил Малинов.

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени