И д-р Михаил Тиков закова Рашков за лъжите му: От 24 до 31 октомври бях в чужбина, как може да съм домакинствал среща в България!

Д-р Тиков не се занимава с политика и е учуден, че името му се замесва в подобен контекст

Д-р Михаил Тиков
Д-р Михаил Тиков Източник: УМБАЛ "Софиямед"
Набеденият от Бойко Рашков за домакин на "тайната" политическа  среща на ГЕРБ и ДПС – д-р Михаил Тиков - изпрати свое право на отговор до Tribune.bg във връзка с изнесената информация от служебния силов министър.
 
В него собственикът на известната столична болница "Софиямед" обяснява, че в периода от 24 до 31-ви октомври 2021г. е бил в чужбина. По тази причина той не е могъл да бъде домакин на каквито и да е било срещи, тъй като не е бил на територията на страната.
 
В съобщението от болница "Софиямед" се посочва, че д-р Тиков няма дом, нито частна собственост на територията на курортно селище "Цигов чарк". Фирма, свързана с него има хотелски комплекс, специализиран в конферентен туризъм на територията на яз. Батак.
 
В този хотел и в останалите хотели, част от групата, се провеждат множество събития и организирани прояви от всякакъв характер. Д-р Тиков не се занимава с политика и е учуден, че името му се замесва в подобен контекст, пише още в съобщението.
 
В него се излага и предположение, че изнесената информация е в резултат на подвеждане и е некоректна, тъй като Тиков е бил в чужбина, което може да се докаже от институциите.

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени