Концерт "Не на наркотиците" във Велинград

Инициативата е част от кампанията срещу разпространението на наркотиците, а идеята е тя да се води от връстници за връстници

Концерт "Не на наркотиците"
Концерт "Не на наркотиците" Източник: Община Велинград

В залата на ЦПЛР-ОДК във Велнград за поредна година се проведе концерт под надслов "Не на наркотиците ". Инициативата е част от кампанията срещу разпространението на наркотиците, а идеята е тя да се води от връстници за връстници.

 

Участие в програмата взеха Младежка музикална формация към ЦПЛР-ОДК, школите към центъра "Журналисти", "Родолюбчета", КСТ "Импулс-Велинград -2002", ДЮВИШ " Звънче", ДФШ "Кречетало", Кристиян Мишев , ученици от ИСУ " Левски", ИСУ " Св.св Кирил и Методий" и ОУ " Христо Ботев".

 

Гвоздеят в програмата бяха рок група "Nautilus" от град Първомай. Инициативата е организирана от ЦПЛР-ОДК и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Велинград.

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени