Над 152 000 пациенти са се доверили на медицинските екипи в "Уни Хоспитал"

В болницата са разкрити 28 диагностични и лечебни структури, 340 болнични легла

Уни Хоспитал (Uni Hospital)-Панагюрище
Уни Хоспитал (Uni Hospital)-Панагюрище Източник: Zonanews

 Една от най-големите и високотехнологични частни болници у нас - МБАЛ "Уни Хоспитал", която отбелязва 8-та си годишнина и своите над 152 000 пациенти, спечели високите оценки на журито на деветото издание на  BALKAN MEDICAL AWARDS 2024. Това съобщават организаторите на събитието от Global Media, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. 

 

Над 152 000 пациенти са се доверили на медицинските екипи в
Над 152 000 пациенти са се доверили на медицинските екипи в "Уни Хоспитал" Източник: МБАЛ "Уни Хоспитал"

Церемонията ще се състои на 05.07.2024 г. в Hyatt Regency Sofia. Лекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Балканските Медицински Награди до 1 юли 2024 г. 


МБАЛ "Уни Хоспитал" се наложи като символ на универсална медицинска грижа и уникална медицинска техника, модерност, функционалност, динамика, прецизност. Болницата е най-голямата частна инвестиция в българското здравеопазване за изминалите над 30 години.

 

Мисията на екипа на лечебното заведение – "Всичко за здравето под един покрив", е да предложи най-пълноценна и комплексна грижа от утвърдени специалисти с помощта на съвременни методи и последните технологии на модерната медицина.


През юни 2024 г. лечебното заведение отбеляза 8 години от официалното си откриване. За този период над 152 000 пациенти са потърсили помощта на медицинските екипи в "Уни Хоспитал". Това доказва, че МБАЛ "Уни Хоспитал" се откроява на националната здравна карта като водещо високотехнологично и модерно лечебно заведение.

 

Болница
Болница "Уни Хоспитал", хеликоптер за спешна помощ Източник: МБАЛ "Уни Хоспитал"

В болницата са разкрити 28 диагностични и лечебни структури, 340 болнични легла. Над 85% от пациентите са от цялата страна. В лечебното заведение работят около 180 лекари, близо 400 са специалистите по здравни грижи, медицински сестри, акушерки, лаборанти, рехабилитатори и санитари. Общият състав на МБАЛ "Уни Хоспитал" е над 700 души.


През годините болницата има признания за "Медицински иновации", "Медицински инвестиции", "Качество и безопасност", "Социална отговорност", "Работодател на годината". През ноември 2023 година в "Уни Хоспитал" бе лицензирано първото болнично вертолетно летище, благодарение на което бе осъществена и донорска ситуация.


"За нашия екип всеки пациент е един малък свят и затова персонализираният подход е водещ при предоставянето на висококачествено медицинско лечение", категорични са от "Уни Хоспитал".


Партньори на събитието са: Центърът за защита правата в здравеопазването, Националното Сдружение на общопрактикуващите лекари, Националното сдружение на частните болници и други. 

Още от "Пазарджик"

Последни новини

Най-четени