Нанков във Велинград: Защо в списъците на Ивайло Мирчев ги няма Януш Йорданов-Оси, Румен Янков-Пилето, Перо Горски и Милен Ганев?

На среща във Велинград днес поехме ангажимент, че при следващ наш кабинет предвиждаме разширяване на 27 километра от 60-километровия път Асеновград-Смолян, заяви той

Николай Нанков
Николай Нанков Източник: Zonanews

"Потресе ме сутринта като видях Ивайло Мирчев и списъците за купуване на гласове. Защо в тези списъци ги няма Януш Йорданов-Оси, защо ги няма Румен Янков-Пилето, Румен Гъза в Търново, човекът на Ивайло Мирчев, Перо Горски в Ловешко защо не присъства, захарният бос Милен Ганев защо не присъства". Това заяви на предизборна среща във Велинград кандидатът за народен представител Николай Нанков.

 

И даде пример, че вчера на частичните местни избори във варненския район "Одесос" в една от секциите в ромската махала ГЕРБ имат 1 глас, а ППДБ - 53. 

 

Питането на Николай Нанков
Питането на Николай Нанков Източник: Facebook

Необходимо е съставяне на правителство с дълъг хоризонт и премиер Бойко Борисов. Само така държавата ще се върне на пътя на стабилността и сигурността. На среща във Велинград днес поехме ангажимент, че при следващ наш кабинет предвиждаме разширяване на 27 километра от 60-километровия път Асеновград-Смолян, добви бившият регионален министър.

 

И допълни:
"Както и разширяване с трета лента на пътя от Варвара до Велинград в 6 участъка с обща дължина 5,8 км, за да може движението от автомагистрала "Тракия" до Велинград да се облекчи. Нужно е да повишим достъпността до този чудесен край, в който успешно се развива туризмът. При предишнте ни управления почти не остана път в Родопите, който да не сме ремонтирали. Подменени бяха водопроводи, но има още работа, както и осигуряване на резервни водоизточници".

 

Още от "Пазарджик"

Нанков във Велинград: Защо в списъците на Ивайло Мирчев ги няма Януш Йорданов-Оси, Румен Янков-Пилето, Перо Горски и Мил

На среща във Велинград днес поехме ангажимент, че при следващ наш кабинет предвиждаме разширяване на 27 километра от 60-километровия път Асеновград-Смолян, заяви той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени