Председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов: Нека българските граждани да гласуват и да определят тези, които могат да говорят от тяхно име

В Белово лидерът на ГЕРБ отбеляза, че в рамките на мандата правителството е отпуснало за развитието на общината над 5,5 милиона лева

Премиерът Бойко Борисов в Белово
Премиерът Бойко Борисов в Белово Източник: ПП ГЕРБ

"Нека хората да излязат в неделя, да гласуват и в следващите дни ще се знае как са ни подредили. Като теглим чертата, ще видим кой има правото да говори от името на народа". Това заяви председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов по време на посещението си в Белово, област Пазарджик, където беше заедно с кандидатите за народни представители и водачи на листи на ГЕРБ – вицепремиерът Екатерина Захариева, министърът на финансите Кирил Ананиев и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.


Председателят на ГЕРБ и премиер Борисов отбеляза, че ГЕРБ и СДС действат заедно, докато други сега станаха демократи и искат да говорят от името на дясното. Борисов бе категоричен, че партия ГЕРБ винаги в своите действия и политики е била водена от отговорността към държавата и с мисъл за нейния просперитет.


В Белово лидерът на ГЕРБ отбеляза, че в рамките на мандата правителството е отпуснало за развитието на общината над 5,5 милиона лева. "Изграждат се пътища, водопроводи, реновира се училището, укрепва се реката, защото в малките населени места живеят толкова важни хора за България, колкото и в големите градове", подчерта председателят на ГЕРБ. Борисов припомни, че за укрепването на река Яденица в Белово правителството отпусна 1,2 милиона лева, с които е приключен първият етап от проекта. С осигурените средства ще се реализира също основен ремонт и обновяване на централната градска част.

 

За укрепването на река Яденица в Белово правителството отпусна 1,2 милиона лева
За укрепването на река Яденица в Белово правителството отпусна 1,2 милиона лева Източник: ПП ГЕРБ

От огромно значение за Белово са и започналите преди дни ремонти на републиканските пътища Пазарджик-Батак с прогнозна стойност на проекта от близо 53 милиона лв. с ДДС и Пазарджик-Белово на стойност 43 милиона лв. с ДДС. "Магистралите са кръвоносната система на една държава, но важни са и второкласните, третокласните и четвъртокласните пътища. Затова през изминалия мандат бяха инвестирани над 173 милиона лева за подобряване на пътната мрежа в Пазарджик и областта, а сега залагаме в програмата си да ремонтираме още 110 километра в региона", заяви кандидатът за народен представител, водач на листата на ГЕРБ в 13 МИР Пазарджик и вицепремиер Екатерина Захариева.


Кандидатът за народен представител, водач на листата на ГЕРБ в 14 МИР Перник и министър на финансите Кирил Ананиев добави, че в последните години във фокуса на правителството бе промяната на облика на малките населени места с изграждането на пътища, подобряване на водопроводна система, ремонти на училища, детски градини, читалища, както и на храмове. 


"За нас всеки човек е важен, затова продължаваме да работим за още по-добро бъдеще в България", добави лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени