Убиха общинска съветничка и лидер на партия във Велинград

По непотвърдена информация става въпрос за неизяснени финансови отношения

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Oбщинската съветничка и лидер на партия "Земеделски народен съюз" във Велинград Екатерина Каферинова е била убита снощи в дома си. Сигналът е бил подаден на тел. 112 в 20:50 ч. в неделя от Минчо Столарски, брат на собственика на хотел "Двореца" във Велинград Миролюб Столарски, съобщава OFFNews.

 

Една от версиите е, че той е извършителят на убийството: "Когато се подава сигнал, няма гаранции, че подателят е истинската му самоличност. Това са пак първоначални данни, които трябва да се потвърдят", каза директорът на полицията в Пазарджик старши комисар Петко Шотлеков.

 

Към момента няма данни жертвата да е получавала заплахи. По непотвърдена информация става въпрос за неизяснени финансови отношения.

 

Екатерина Каферинова е на възраст около 72-73 години. Тя е добре позната във Велинград покрай политическата си дейност на земеделски лидер отпреди 20-ина години и няколко мандата като общински съветник от ЗНС. Преди години беше пресрещната на улицата от мъже с качулки и пребита, срещу нея имаше и опит за покушение чрез поставено взривно устройство. 

Още от "Пазарджик"

Община Велинград започна планирано подновяване на дървесните видове в парк "Клептуза"

Ще бъдат засадени двуметрови дръвчета от едроразмерни видове, като сребрист смърч, западен чинар, липа, аризонски кипарис, дървовидна фотиния, черенолистен японски клен и др.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени