В Деня на ходенето - хубаво време, усмивки, гора, чист въздух и ... разходки

Включиха се повече от 330 деца, както и туристите от ТД " Юндола" и СК " Здраве и дълголетие"

Велинград-ден на ходенето
Велинград-ден на ходенето Източник: Община Велинград
Въпреки прогнозираните валежи, денят се оказа прекрасен за Световния ден на ходенето, който бе отбелязан с разходки сред природата от много училища. Включиха се повече от 330 деца, както и туристите от ТД " Юндола" и СК " Здраве и дълголетие".
 
Излет до Велийца направиха децата от ОбУ "В.Левски"- с., Кръстава, а до местността "Полени" отидоха младите туристи от СУ " М.Драгинов". Възпитаниците на СУ "Св.Св. Кирил и Методий" и на ПГИТ " Ал. Константинов" походиха до Вазова поляна.
 
Велинград-ден на ходенето
Велинград-ден на ходенето Източник: Община Велинград
Излетът на ОУ "Хр. Ботев" бе до Никульова църква, а на ОУ "Н. Рилски" до местността "Просце" . Децата от ОбУ "Хр. Ботев" - Абланица походиха до Острец , а от ОУ "В.Левски" - с.Грашево до Голямата поляна. Младите туристи от СУ " В.Левски" бяха до "Вельова баня", а на ПГД "Иван Вазов"- до Клептуза.

Още от "Пазарджик"

Кметът Коев уважи пенсионерите по случай 1 октомври- Международен ден на възрастните хора

В своето обръщение той изрази благодарност за мъдростта и житейския опит, който възрастните хора споделят с по-младите и подчерта важността на тяхната роля за обществото

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Велинград продължава усилията си за подобряване на облика на езеро "Клептуза"

Обръщаме се към гражданите с молба да проявяват отговорност и да не крадат патиците, тъй като те играят важна роля за екосистемата на езерото, призовават от общинския пресцентър

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени