Авария остави част от Перник без парно и топла вода

От "Топлофикация" уточняват, че техни екипи работят по отстраняване на проблема

Парно
Парно Източник: Zonanews

От петък сутринта без парно и топла вода са половината от жителите на пернишките квартали "Изток" и "Мошино". Причината за това е авария на топлопровод, която нарушава работата на топлопреносната мрежа, потвърдиха на сайта си от "Топлофикация - Перник".

 

Сред сградите, към които към момента няма топлоподаване, са обединените детски заведения с номера 3 и 4, 13-о Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий", Професионална гимназия по техника и строителство "Арх. Йордан Миланов", Трета поликлиника.  

 

От "Топлофикация" уточняват, че техни екипи работят по отстраняване на аварията. Преди дни, отново заради авария, без топла вода и парно останаха живущи в част от сгради в квартал "Тева".

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени