Изваден е катастрофиралият тази сутрин автомобил от речното корито на Струма в Перник

Водачът успя да излезе, но съпругата му остана заклещена вътре и почина

Жена на 59-годишна възраст е починала при катастрофа тази сутрин в Перник
Жена на 59-годишна възраст е починала при катастрофа тази сутрин в Перник Източник: БТА

Катастрофиралият тази сутрин в Перник автомобил "Опел Астра", е изваден от речното корито на Струма, съобщиха от полицията. Към 9:25 ч. в Областната дирекция на МВР бил получен сигнал, че лека кола с двама пътници е паднала в реката на ул."Струма" срещу бл.14.

 

Автомобилът се движел по стръмната улица "Калиман" в кв."Варош" към улица "Струма". По първоначални данни спирачките на колата отказали, автомобилът преминал през мантинелата, паднал по таван в речното корито и купето започнало да се пълни с вода.

 

Водачът успял да излезе, но съпругата му - М.К. (59г.) останала заклещена вътре. На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията, пожарната и спешна помощ. Констатирана е била смъртта на жената. Аутопсия ще установи дали М.К. се е удавила, или смъртта е настъпила вследствие на пътно-транспортното произшествие. Направен е оглед на мястото на инцидента, предстоят експертизи.


Източник: БТА

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени