Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник

Новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са д-р Йорданка Александрова и Ивета Боянова

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Перник

"Реалността, която преживяха гражданите на нашата страна в това число и жителите на област Перник, им дава много голямо основание да преценят каква политика е провеждала ПП ГЕРБ през годините, когато тя управлява". Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Кирил Ананиев след регистрацията в Районната избирателна комисия. Изискуемите по закон документи в РИК – Перник внесоха още вторият в листата Георг Георгиев, областният и общинският координатор на ГЕРБ Емил Костадинов, Денислав Захариев и секретарят на областното ръководство Мирослава Николова.


"Решенията на ГЕРБ бяха реализирани на база опит, експертиза, професионализъм, които доведоха до едни добри резултати при управлението на нашата държава. Ние сме тук сега с вас, за да продължим тази политика и да създадем по-добри условия за хората в Пернишка област. Да живеят по-добре и техният жизнен стандарт да бъде по-висок", коментира Ананиев.


Той посочи, че сме свидетели на създаване и задълбочаване на много кризи  - социална, здравна, икономическа, политическа криза. " В момента ние сме разработили пакет от антикризисни мерки, които ще станат част от нашата управленска програма. Както и друг път съм казвал пред вас аз съм човек, който съм привърженик на изграждане на мостове, а не на разрушаване на мостове", категоричен е Ананиев.

 

Листата на ГЕРБ-СДС в Перник-2
Листата на ГЕРБ-СДС в ПерникИзточник: ПП ГЕРБ

Той уточни, че в листата има нови хора, които са разпознаваеми и уважавани, с професионален опит и високи човешки качества. Новите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са д-р Йорданка Александрова и Ивета Боянова. Д-р Александрова е  директор на Регионалната здравноосигурителна каса в Перник и заема третото място. Ивета Боянова  се нарежда шеста  в листата - икономист по професия.

 

Ето и цялата листа:

1. Кирил Ананиев - финансист
2. Георг Георгиев - политолог
3. Д-р Йорданка Александрова - лекар по дентална медицина
4. Емил Костадинов - инженер
5. Александър Александров - икономист
6. Ивета Боянова  - икономист
7. Стефан Маринов - информационни технологии и телекомуникации
8. Христина Георгиева - педагогически съветник

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени