Откраднаха 50 000 лева при въоръжен грабеж в Перник

Маскирани са откраднали парите от жител на пернишко село

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Служители от ОД на МВР – Перник разследват грабеж с огнестрелно оръжие. Вчера, около 08,18 ч. на тел. 112 е подаден сигнал от 40-годишен жител на пернишко село, че е установил спукани две гуми на личния му автомобил "Ауди". При опит да ги бил заплашен от трима маскирани и въоръжени с пистолет.

 

По първоначални данни мъжете отнели от автомобила торбичка с наличните в нея 50 000 лева и избягали с кола в неизвестна посока.

 

Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай и е започнато досъдебно производство по чл. 199, ал. 1 от Наказателния кодекс. Работата продължава съвместно с прокуратурата.

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени