Подкрепената от ГЕРБ Людмила Симеонова е новият кмет на пернишкото село Богданов дол

Тя получи доверието на 183 гласоподаватели, а за нейния опонент от БСП Илиян Иванов са гласували 83-ма

Людмила Симеонова
Людмила Симеонова

Подкрепената от ГЕРБ Людмила Симеонова е новият кмет на пернишкото село Богданов дол. Симеонова, която беше издигната от инициативен комитет, получи доверието на 183 гласоподаватели, а за нейния опонент от БСП Илиян Иванов са гласували 83-ма. Новият кмет на Богданов дол, който ще управлява до редовните избори в края на 2023 година, е семейна и от 8 години работи в местното кметство.

 

ГЕРБ-Перник пожелава успех на новоизбрания кмет и поема ангажимент за съдействие при реализиране на инициативи за по-доброто бъдеще на селото. Изборният ден в селото протече нормално и приключи при 60% избирателна активност.

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени