Пускат срещу парична гаранция прокурорския син от Перник

Защитата на Васил Михайлов поиска отвод на прокурора по делото

Софийски районен съд и Софийска районна прокуратура
Софийски районен съд и Софийска районна прокуратура Източник: Zonanews

Прокурорският син от Перник отново излиза от ареста. Измениха мярката му за неотклонение от постоянен арест на парична гаранция в размер на 3000 лева, предава bTV.

  

Софийският районен съд постанови, че не са открити процесуални нарушения по делото срещу Михайлов за отправената заплаха към бившата му приятелка Боряна.

 

Защитата на Васил Михайлов поиска отвод на прокурора по делото - Георги Иванов. Съдът отхвърли искането. Защитникът, адвокат Таков, поиска още мярката за неотклонение на прокурроския син да бъде променена и той да излезе или на свобода с подписка, или под домашен арест.

 

Васил Михайлов обаче има наложена мярка за неотклонение по друго дело, свързано с побои - домашен арест. Следователно, когато плати гаранцията си, той трябва да бъде конвоиран до адреса, където Софийският градски съд е определил той да излежава домашния си арест.

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени