Щастлива развръзка! Намериха изчезналото украинче край Радомир

Вътрешният министър Калин Стоянов замина за Радомир

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

За часове полицията успя да открие изгубилото се в гориста местност край Радомир 4-годишно дете. То се е движило през цялото време и е намерено на около няколко километра, отдалечено от манастирчето. По неофициална информация доброволци са го открили. 

 

"Четиригодишният Юлиян е намерен на около километър и половина от тук. Благодаря на всички, които се включиха в издирвателната операция и всичко приключи бързо и благополучно!", написа в личния си профил в социалните мрежи кметът на Радомир Кирил Стоев.

 

Сигналът постъпил в 15.00 ч. този следобед на телефон 112, съобщиха по-рано от полицията в Перник. Родителите са влезли в църква да запалят свещ и малко след това видели, че детето го няма. Към мястото на инцидента замина и вътрешният министър Карин Стоянов. Цялата полиция в района бе вдигната накрак. 

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени