Спира топлата вода в Перник

В сравнение с миналогодишните ремонти, които продължиха два месеца, тазгодишната профилактика е по-кратка

ТЕЦ-София, Топлофикация София, парно
ТЕЦ-София, Топлофикация София, парно Източник: Zonanews

От понеделник, 7 август, до края на месеца Перник остава без топла вода. "Топлофикация Перник" преустановява временно топлоподаването заради ежегодния планов ремонт, съобщи БНТ.

 

В сравнение с миналогодишните ремонти, които продължиха два месеца, тазгодишната профилактика е по-кратка. Въпреки това в горещините 24 дни без топла вода е поредното изпитание за 20-те хиляди абонати на "Топлофикация".

 

От дружеството обясняват, че с ремонтите се цели да се подобри качеството на услугата и да се намалят авариите през новия отоплителен сезон. Гражданите са предупредени, докато продължава ремонтът, да не се извършват никакви самоволни манипулации в абонатните станции.

Още от "Перник"

Земеделците - на национален протест: Планират демонстрации и блокади

Фермерите поискаха оставката на земеделския министър и изпратиха писмо със срок за решение на проблемите им до неделя. В противен случай заявяват, че "следващия вторник ще блокират държавата"

Прочетете повече прочетете повече

Велико Търново, Шумен и Перник също обявяват грипна епидемия, Варна и Пазарджик преустановяват присъствения учебен проц

Общите временни мерки в областите включват преустановяване на плановите консултации на здрави бременни жени и деца, профилактичните прегледи и задължителните имунизации и реимунизации

Прочетете повече прочетете повече

Кметът на Перник се срещна с чуждестранни гости, дошли за Международния фестивал на маскарадните игри “Сурва“

На срещата, която се проведе в тържествената зала на Минната дирекция, присъстваха представители на 17 маскарадни групи, както и членове на ФЕКГ и делегации от 15 държави

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени