Жестока детска агресия в Перник, кметът се заема лично със случая (ВИДЕО)

Момиче удря шамари на момче със специални образователни потребности

Побойничката Никол Нонева и битото момче
Побойничката Никол Нонева и битото момче Източник: Скрийншот видео кадър

Нов случай на детска агресия разбуни духовете в Перник. Разпространено бе видеото, на което се вижда как момиче удря шамари на момче, което плаче, а друго момиче наблюдава побоя и се смее.

 

По неофициална информация момчето е със специални образователни потребности. Тарторката на групата е Никол Нонева, известна като побойничката на Перник и е дъщеря на директорката на VII-мо училище Анелия Нонева, твърдят коментарите под клипа, качен във Фейсбук. 

 

Сред първите, реагирали остро на клипа, бе кметът Станислав Владимиров. Той заяви, че лично ще се срещне с битото момче, за да му окаже подкрепа. 

 

"Още днес ще се проведат съответните срещи със засегнатите страни, ще има разговори със съученици на момчето. Този случай няма да остане захвърлен в ъгъла. Институциите ще си свършат работата и виновните ще бъдат наказани", заяви Владимиров пред perniknews.

 

"Нито като баща, нито като кмет, нито гражданин – по никакъв начин и в никакъв случай не толерирам насилието и винаги ще заставам срещу него. Още повече, когато става дума за дете, което е със специални потребности", категоричен е кметът на Перник.

 

Още от "Перник"

Районният съд в Дупница постанови арест за прокурорския син от Перник

Определението на Районен съд – Дупница, с което по отношение на В. М. от Перник е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража" може да се обжалва и протестира с частна жалба и протест, в 3-дневен срок пред Окръжен съд – Кюстендил

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени