17-годишно момче колабира в пловдивската дискотека, където МВР направи скандален обиск на клиенти

По думите на бащата - бившият футболист Георги Какалов синът му е употребил и райски газ

Райски газ
Райски газ Източник: Zonanews

17-годишно момче колабира в дискотека в Пловдив след употреба на алкохол. По думите на бащата - бившият футболист Георги Какалов синът му е употребил и райски газ. По информация на bTV от полицията също потвърждават, че непълнолетният е употребил райски газ.

 

Инцидентът е станал в петък срещу събота вечерта в дискотеката, в която беше проведена полицейска акция миналия уикенд. Момчето е билo в нощното заведение заедно със свои приятели.

 

Майка му е попълнила декларация, че го пуска на дискотека заедно с пълнолетен придружител. Към 1 часа след полунощ момчето колабирало. Приятелите му викнали Спешна помощ, било е прието в болница и няколко часа е било в безсъзнание.

 

Бащата е поискал да му бъдат направени тестове за алкохол и наркотици. Пробата за алкохол показала 0,6 промила, няма открити наркотици. Собственикът на дискотеката заяви, че не е информиран и ще провери случая. В полицията е образувано досъдебно производство.

 

"Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно момчето или негови приятели са внесли балонът отвън", казва собственикът на дискотеката Диан Найденов.

 

Райският газ е забранен за продажба в закрити помещения, каквато е дискотеката. Забранен е за употреба и от лица под 18 години.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени