Асеновград кандидатства с шест проекта по ПУДООС

Проектите трябва да бъдат реализирани изцяло в рамките на тази календарна година

Община Асеновград
Община Асеновград Източник: Община Асеновград
Община Асеновград участва с шест проекта в конкурс по националната кампания "Чиста околна среда – 2022 г.", съобщават от пресцентъра на местната администрация. Темата е "Обичам природата – И аз участвам ".
 
Две от проектните предложения се отнасят за града и четири за други населени места в общината. Проектът за Асеновград включва обновяване на детската площадка до Градския плувен комплекс и на градинката, разположена на улица "6-ти януари".
 
В селата Стоево, Мулдава, Златовръх и Патриарх Евтимово се кандидатства за изграждане и обновяване на зони за отдих. Максималната сума на всяко предложение е до 15 000 лева.
 
Проектите трябва да бъдат реализирани изцяло в рамките на тази календарна година. Дали община Асеновград е сред одобрените за финансиране, ще стане ясно до 08.04.2022 година.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени