Асфалтиран е главният път до асеновградското с. Патриарх Евтимово

Положени са бордюри и всички пластове асфалт

Асфалтиран е главният път до асеновградското с. Патриарх Евтимово
Асфалтиран е главният път до асеновградското с. Патриарх Евтимово Източник: Община Асеновград

Приключи асфалтирането на последния участък по път III-667 (в посока Първомай), разположен на територията на с. Патриарх Евтимово, община Асеновград. Подменена беше водопроводната инсталация в чертите на населеното място.

 

Дълго време след това, бе затруднено преминаването по посочения пътен участък в населеното място. Налагаше че част от населението да ползва обходни маршрути. Ремонтните дейности по основното трасе вече приключиха.

 

Село Патриарх Евтимово
Село Патриарх Евтимово Източник: Община Асеновград

Положени са бордюри и всички пластове асфалтови покрития по основното трасе. В момента се работи по асфалтирането и пътните връзки на пресечките вътре в селото.

 

Поради липсата на хоризонтална маркировка, пътни знаци, указателни табели и продължаващите ремонтни дейности все още, община Асеновград призовава шофьорите да преминават със съобразена скорост и повишено внимание през района, с цел да не се допускат инциденти.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени