Безплатни консултации с граждани в Център за обществена подкрепа - Асеновград

Ще се проведе Ден на отворените врати

Безплатни консултации с граждани в Център за обществена подкрепа - Асеновград
Безплатни консултации с граждани в Център за обществена подкрепа - Асеновград Източник: Община Асеновград

Ден на отворените врати – в Център за обществена подкрепа (ЦОП) – Асеновград. Поводът е 1-ви юни, Международният ден на детето и годишнина от създаването на институцията.

 

Екипът ще отбележи празника в два поредни дни. Днес (01.06.23 г.) и утре (02.06.23 г.), заедно с деца от Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) - Нареченски бани и потребители на ЦОП ще се проведе творческа работилница. Активностите в рамките на тези два дни ще предостави възможност на момчетата и момичетата да се включат във вълнуващи дейности, да изследват своите таланти и да развиват нови умения чрез изкуството.

 

За жителите и гостите на Асеновград, които желаят да се запознаят с дейността на ЦОП, със спецификата на работа и видовете социални услуги, на 02.06.23 г.,(петък), от 10:00 ч. до 16:00 ч. е обявен Ден на отворените врати. Екипът на ЦОП ще бъде на разположение за дискусии и консултации с граждани.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени