Борисов и Каназирева начело в листите за Пловдив и областта

Според лидерът на ГЕРБ в Пловдив иван Тотев ключово ще бъде 5-ото място

Борисов и Каназирева
Борисов и Каназирева Източник: Zonanews

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново ще води листата в Пловдив, втори ще е Иван Тотев, трети юристът Радомир Чолаков, а четвърти Вежди Рашидов. В листата ще има и един или двама районни кметове, като вероятно сред тях ще са кметът на район "Тракия" Костадин Димитров и на "Източен" Иван Стоянов. Това обяви на брифинг председателят на партията под тепетата Иван Тотев.

 

Според него ключово ще бъде 5-ото място, тъй като "ГЕРБ има реална възможност да има пети мандат в града". Има задълбочени дебати кой да е човекът, поставен на тази позиция. Бившият кмет уточни, че за петото място, определено като ключово, има две кандидатури- на кмета на "Тракия" Костадин Димитров и неговия колега от "Източен" Иван Стоянов. 

Като цяло листата на ГЕРБ за предстоящите избори ще бъде доста по-различна  от тази през април. Тя ще си прилича само по първите четирима кандидати.

 

Сериозно участие в листата за Пловдив ще има младежката организация на ГЕРБ. Дани Каназирева ще е водачът на листата на ГЕРБ в областта. Последната дума за кандидат-депутатите и местата им ще има Изпълнителната комисия на партията.

Още от "Пловдив"

Радомир Чолаков: След статията във ФАЦ - в междунарен план ПП са приключили, с тях не може да се управлява

Той обърна внимание, че през цялото време Нинова говори за ГЕРБ. "Има някаква обсесия. Правят се всевъзможни странни коалиции, само и само да не е ГЕРБ", подчерта бившият депутат от ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени