Бойко Борисов в Хисаря: Управляващите нагло излъгаха пловдивчани (ВИДЕО)

"Ботев" - Пловдив ще има нов, завършен стадион, увери лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Хисаря
Бойко Борисов в Хисаря
Днес провеждаме мероприятие на МГЕРБ и фондация "Ханс Зайдел". Изчаках да мине държавния бюджет, за да видя политическите партии в Пловдив коя как е изпълнила своя ангажимент към избирателите си. Това, което виждам в бюджета - за Пловдив има нула за спортни разходи. Както и за кулутра, както и за Околовръстното на Пловдив. Сиреч, лъжите по време на предизборната кампания се виждат в приетия вчера бюджет. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. С него са кметът на Пловдив Здравко Димитров, народните представители от града и областта, както и общинските съветници на ГЕРБ в Пловдив.
 
"Аз такова чудо не съм виждал, а и вие не сте виждали. Приема се бюджет без кворум и този, който е вносител е в Париж, няма го в парламента. Няма кой да чуе нито проблемите на общините, нито проблемите на хората. Ние сме последователни и аз съм убеден, че ГЕРБ е алтернативата на това управление. Не може да оставим да се руши това, което е направено до момента", заяви категорично той. 
 
От проекта за чистота не трябва да се пипат парите, но от инфраструктурния проект за тунела, водната палата, може да го спреш, преценете си вие и пренасочете 10 млн. към "Ботев"-Пловдив. Стадионът да бъде завършен, с козирка", обърна се към кмета на Пловдив бившият премиер. 
 
Както сме обещали на пловдивчани, на тези стадиони да го направите. Аз съм убеден, че пловдивчани като видяха как ги излъгаха - нагло, нагло ги излъгаха - и нищо не дадоха за Пловдив. По време на нашето управление Пловдив се къпеше в инвестиционни проекти - няма да напомням от Пловдив до Асеновград, всички виждат. Надявам се на една извънредна сесия да вземете това решение, направете го както си прецените. 


 
 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени