Бойко Борисов в Пловдив: Това не се нарича коалиция, а отговорност. Тези, които не одобряват - има още 240 партии (ВИДЕО)

Преговорите продължават, води ги Мария Габриел, заяви Борисов

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Скрийншот/Facebook

Преговорите продължават, води ги Мария Габриел, заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 
Съветвам лидерите на ПП и ДБ да не гледат и да не четат нищо, докато не се реши всичко, посочи той.

Да решим кардинално като в Гърция - първата партия получава бонус, каза още Борисов.

 
"Тези, които говорят срещу правителството, ги поздравявам. Този стадион струва по-малко от едни избори. Двата стадиона са толкова, колкото ще дадем за избори през август", заяви Борисов. И добави: "Това, което откриха за тези две години (служебните правителство на Радев, бел.ред.), е това, което ние направихме".

 

Бившият премиер отрече, че кабинетът "Денков-Габриел" е коалиционен. "Това не се нарича коалиция, а отговорност. Партията е възбудена, техните хора са възбудени. Но когато им обясниш колко лош е всичко останало, ще разберат. Тези, които не одобряват - има още 240 партии. Точка!", отсече лидерът на ГЕРБ. 

 

"Знаете ли, че на 10 юни ще свършат парите за заплатите, няма да има пари за заплати. След 9 месеца ме питате какво ще стане. Ще цъфнат налъмите сигурно. Затова молих Кирил и Асен да не четат сайтове и да не гледат телевизии. Като се случат 3-4 хубави неща, чак тогава да отидем на избори. И пак да се мразим, ние няма да се заобичаме", обясни Борисов.

 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени