Бойко Борисов в Раковски: Такъв тормоз като този, който Радев и Рашков упражняват, не е имало и през 1944 г. (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ отиде в Раковски, за да се срещне с хора, пострадали от репресиите на Рашков

Бойко Борисов в Раковски
Бойко Борисов в Раковски

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Раковски след съобщението за репресии срещу служители на общинско предприятие. По-рано днес Дани Каназирева, съобщи за полицейския произвол в града – повече от 40 души са били привиквани през 15 минути в полиция заради съмнения в корпоративен вот. Пред събралите се хора Борисов разкри нова готвена машинация на вота.

 

"Знам какво правят с бялата пластика за машините. Твърдя, че има над 600 карти, както са машините, които са подготвени именно за тези машини. Или ако не им стигат гласовете, пускат фалшивата бяла пластика", категоричен беше Борисов. Преди дни той заяви, че има близо 400 машини повече. 

 

Той коментира и информацията, че тези устройства били за резервни части: "Толкова машини – какво ще им се счупи на другите толкова, кога ще ги разглобят да им сменят части? Кой купува нови машини за части? И сега в хаоса и паниката си единственото, което им остана, е да тормозят народа да не отиде да гласува. Тормоз!", каза Борисов.

 

И продължи: "В ужас са, че социолозите ни дават 8-9%. Единствената им възможност е да тормозят хората. Такава безпардонност не е имало и през 1944".

 

Съпругата на Тодор Цолев е ценна служителка на Бойко Рашков (от схемата с обвързаностите в ЦИК, бел. ред.). Между машините и софтуера какво ще направят тези? В ужас са, че ги хванахме. Колко машини има извън договора? Някой знае ли? Изскачат машини от всякъде, добави Борисов. 

"На Калиакра изплували още две машини, на един приятел от хладилника е излязла. От събота до сега, машина след машина излиза", пошегува се лидерът на ГЕРБ. Хората в Раковски се оплакаха, че са били подложени на акция "Страх", получавали са призовки и са обвинявани в незаконно агитиране. Един от работниците заяви пред Борисов, че това е политическа репресия.

 

Бойко Борисов в Раковски
Бойко Борисов в Раковски Източник: Facebook

"Колкото и да се опитват да мачкат католиците, работата не се получава", един от привиканите от служителите на Рашков.

 

Дани Каназирева обяви, че правното основание, което е посочено не кореспондира по никакъв начин с извършеното от полицията. "Мисля, че за всички в България стана ясно какво е демокрацията за Радев. Благодаря на медиите, които споделиха с нас, че са привиквани журналисти, за да снимат Нанков и Аврамова, когато отиват да дават обяснения в полицията по искане на Рашков. Те сега ще си оставят кампанията, за да правят сеир на вътрешния министър.  Много интересно дали в кметства като Плевен, Видин, там където са кметове на Радев дали са викани хора от общински предприятия. Това са корави хора тук в Раковски, комунистите са удържали и на Радев ще издържат", каза лидерът на ГЕРБ.

 

"Вчера вечерта на правителството на Румен Радев за пореден път за още половин милиард дълг задължи младите хора на България. Промяната е такава - 30% дълг. Радев го прави всичко това, дългът на България мина 30%. Над милиард и 800 млн. са изтеглени. Докато говорят за 60 млн. в торби и чували, 1,8 млрд., заминаха. Ето защо е тази пушилка", каза още той.

 

Борисов потвърди, че днес е оформил документите, с които дава на съд служебния вътрешен министър заради твърденията му, че бившия премиер имал банка.  Той съобщи още, че съпругата на Тодор Цолов, който е един от ИТ специалистите, наети да отговаря за изборите, работи при Бойко Рашков и показа схема като добави, че никой не знае въпросните хора какво ще направят между машините и софтуера.

 

Лидерът на ГЕРБ коментира и влошаващата се ситуация с пандемията у нас:

"И в днешния ден имаме световен рекорд по заболели хора от COVID-19. Препълнени болници. Първи в света по починали – това го доведе Румен Радев и Кацаров. Месеци наред им говорехме – въведете мерки, ваксинирайте", посочи още той.

 

Лидерът на ГЕРБ разговаря с една от жените, която е била привиквана в полицията. Тя е била разпитвана как получава заплатата си, как е назначена, дали шефът ѝ е казвал за кого да гласува.

 

"Никой със сила, арогантност и мачкане на българския народ не е успял. С Рашковци, Кацаровци, няма да успее. И какво им остана на фона на хаоса, да тормозят народа. Ами те ги умориха, за два дни едно село българи си отиде. Вместо да се засрамят, те репресират хората", заяви Борисов. 

 

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени