Чалгарят се изгаври и с пловдивската си структура

Като водач на листата е спуснат скандалният "сценарист" Тошко Йорданов Хаджитодоров, втори и трети в листата са пак софиянци

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Има такъв народ

От няколко дни непрекъснати скандали тресат партията на чалгаря Слави Трифонов. Коренът на проблемите, за които разкри наскоро бившият вече областен координатор в Монтана, е спускането на парашутисти на водещите места в листите за депутати, без да се съобразяват с местната структура. Нещо подобно се е случило и в Пловдив, пише Plovdiv24. На първите три позиции, теоретично избираеми, са спуснати софиянци. Това означава, че на практика депутат-пловдивчанин партията на Чалгаря няма как да има.

Като водач на листата е спуснат скандалният "сценарист" Тошко Йорданов Хаджитодоров, който обича да псува в ефир журналистки.



Същият Тошко заплашваше да стъжни живота на всеки, който се осмели да пренареди листата чрез преференции. Втори и трети са пак софиянци - Антоанета Андонова Стефанова и Теодора Маргаритова Пенева. В областта Тошко Йорданов Хаджитодоров отново е водач. Действията на ръководните фактори в партията на Трифонов тотално са отвратили структурите, но шоуменът искрено се надява скандалите да не станат публично достояние и имиджът му да е достатъчен, за да влезе в парламента и да вкара максимален брой депутати, които както се оказва са софиянци, на които е обещано.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени