Червеният кмет на Цалапица уличен в кърска любов, родителите му пребиха тъщата

Съпругата пуснала проследяващо устройство и засякла среща с ученичка от местния танцов ансамбъл

Кметът Ивайло Данаилов и съругата му Христина
Кметът Ивайло Данаилов и съругата му Христина

Драма като в ориенталски сериал разбуни духовете в село Цалапица. Подозрение в изневяра завърши с побой и средна телесна, а основни герои в историята са кметът на Цалапица Ивайло Данаилов, съпругата му Христина и родителите на двамата. Инцидентът е станал в неделя вечерта, а по случая вече има образувано досъдебно производство в Районна прокуратура, съобщава TrafficNews.

 

Историята започва стандартно – с чести отсъствия на Данаилов от дома му и подозрения за изневяра от страна на съпругата му. "Проблемите не са от вчера и дъщеря ми стигна до там да му сложи проследяващо устройство. След поредното му излизане снощи , тя го е проследила и го открила с момиче в автомобила му на пусто място извън селото", разказа майката на Христина – Ваня Костадинова.

 

Младата жена позвънила на майка си, казала й какво е открила, а Костадинова решила да уведоми сватовете си и да потърсят решение на проблема.

"Те живеят срещу нас. Аз влязох в двора и ги повиках. Излезе майка му Златка и аз и казах : "Елате да видите сина си, що за стока е". А тя започна да ме обижда с най- грозни думи – нарече ме кукувица, пияница и пр. Излезе и Данаил – бащата на Ивайло, който започна да ме блъска и да ме размята по двора.

 

Събори ме на земята и започна да ме блъска. Почувствах смазваща болка и започнах да ги моля да ме оставят на мира. Златка, каза, че нищо ми няма и че съм "артистка". След това Данаил извика по-малкия си син и ме изнесоха навън, като ме хвърлиха като куче до казаните за боклук", разказа Ваня Костадинова.

 

Тя набрала последния номер на телефона си, който се оказал на нейна съседка, която заедно със съпруга си й се притекли на помощ. "Повикаха линейка, а докато чакахме мина някакво момче и ме завика с одеало, защото бяха цялата мокра и кална. Но не можех да помръдна или да стана, защото изпитвах зверска болка. Била съм с бъбречна криза, но това беше по-страшно", разказва жената.

 

В последствие тя е откарана в УМБАЛ "Свети Георги", където лекарите установяват, че Костадинова е със счупена дясна ключица, счупено ребро вдясно и други травми. Настанена е в хирургията , тъй като счупеното ребро е на опасно близко разстояние от белия дроб. След подадения сигнал на 112, на място са пристигнали екипи от РУ Стамболийски.

 

Убийството на Димитър Малинов и бягството на убиеца му, заради първоначалното неглижиране на случая, очевидно са обеца на ухото на ръководстдото на районното, които са реагирали светкавично. Полицаите са извършили първоначалните разпити на част от замесените в инцидента, разговоряли са и с пострадалата жена в болницата.

 

"С племеницата ми до сутринта бяхме в болницата. След това тя потегли за чужбина, тъй като е съдия на международно състезание. Не знам как ще се развият нещата. Подобна агресия не е оправдана с нищо", коментира братът на Ваня Любомир Пелтеков.

 

В Районна прокуратура има образувано досъдебно производство. "Сигналът за случая в Цалапица е постъпил снощи, като на място е изпратена дежурна група от полицията. Имаме пострадала жена, която е приета в болница със счупена ключица, счупено ребро и травми по главата и гръдния кош.

Очакваме резултатите от съдебно- медицинската експертиза и разследваме обстоятелствата около случилото се. На този етап не можем да дадем повече информация", заяви зам. районният прокурор Атанас Илиев.

 

TrafficNews се свърза и с кмета на Цалапица, който заяви, че е "разбрал, че е имало някакво спречкване, но нямал подборности". "Не съм разговарял с майка ми и не съм наясно какво се е случило. Сватове се, но не се харесват. Живеем отделно, не знам как се е стигнало до тук", заяви Ивайло Данаилов.

 

Той и Христина са женени от 2 години, имат малък син, който също е на две години. Според семейството на Христина- Данаилов е имал връзка с момиче от танцовата група към читалището, в която играел от години. Според хора от селото, момичето не е било навършило 18 години.

На въпрос дали е имал връзка с непълнолетна, кметът заяви, че "първо не е изневерявал и второ не е изневерявал с непълнолетна".

 

"Със съпругата ми сме в сравнително добри отношения. Днес не съм се чувал с нея, защото тя е в чужбина и телефонът й е изключен. Като се върне, ще си изясним проблемите. Ние сме пълнолетни и всеки носи отговорност за действията си. Моите и нейните родители – също. Не виждам защо трябва да се бъркат в живота ни", заяви Данаилов и обеща да се запознае в подробности със станалото.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени