Д-р Емил Кабаиванов положи клетва като кмет на община Карлово

Клетва положиха 33 новоизбрани общински съветници и 24 кметове на населени места в общината

Д-р Емил Кабаиванов положи клетва като кмет на община Карлово
Д-р Емил Кабаиванов положи клетва като кмет на община Карлово Източник: Община Карлово

На тържествено заседание проведено в зала "Васил Караиванов" на 10 ноември, д-р Емил Кабаиванов положи клетва за нов управленски мандат като кмет на община Карлово. Церемонията бе водена от областния управител на Област Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев.

 

"Уважаеми общински съветници и кметове, искам да работя с всеки един от вас коректно, мъжки, както съм го правил до сега. Сигурен съм, че винаги ще намерим правилните решения, с дебат, със спор, но и с желание да се обединяваме, за да направим най-доброто… Нека бъдем смирени, внимателни и уважителни към нашите съграждани и един към друг. Пожелавам успешен мандат за благото на община Карлово, за благото на нашите съграждани. Бог да пази община Карлово, Бог да пази България!", бяха първите думи на д-р Емил Кабаиванов като кмет в новия му управленски мандат.

 

Клетва положиха 33 новоизбрани общински съветници и 24 кметове на населени места в общината
Клетва положиха 33 новоизбрани общински съветници и 24 кметове на населени места в общината Източник: Община Карлово

Клетва положиха 33 новоизбрани общински съветници и 24 кметове на населени места в общината. За председател на Общински съвет Карлово бе избран Доньо Тодоров, който ръководеше Общинския съвет в предходния мандат.

 

На церемонията присъстваха командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бр. ген. Маргарит Михайлов, представителят на пловдивския митрополит - Негово Високопреподобие архимандрит Максим, карловски духовници, представители на обществени и културни институции, граждани.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени