Д-р Емил Кабаиванов посети Центъра за настаняване от семеен тип в Бегунци и Дневния център в град Баня

Обсъдени бяха възможностите за асфалтиране на отсечката, свързваща ДПЛУИ с централния път

Д-р Емил Кабаиванов посети Центъра за настаняване от семеен тип в Бегунци и Дневния център в град Баня
Д-р Емил Кабаиванов посети Центъра за настаняване от семеен тип в Бегунци и Дневния център в град Баня Източник: Община Карлово

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети на 24 август Центъра за настаняване от семеен тип на лица с деменция (ЦНСТЛД) в село Бегунци и Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост (ДПЛУИ) в град Баня.

 

Заедно с Иван Иванов, управител на фирмата-доставчик на двете социални услуги, кметът на общината се срещна и разговаря с персонала и се запозна с условията в базите. Обсъдени бяха възможностите за асфалтиране на отсечката, свързваща ДПЛУИ с централния път, както и за указателна табела за неговото местоположение, която да бъде поставена на пътя Баня-Войнягово.

 

В курортния град д-р Кабаиванов за пореден път провери хода на ремонтните дейности по проект, спечелен от Община Карлово и финансиран от Държавен фонд "Земеделие" по Оперативна програма "Развитие на селските райони". Проектът включва реконструкция и рехабилитация на улиците "Карловска", "Стара планина", "Липите" и "Байкал" и ще приключи през м. септември.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени