Държавно първенство по конен спорт край Асеновград

В първенството участие ще вземат деца, юноши и млади ездачи

Държавно първенство по конен спорт край Асеновград
Държавно първенство по конен спорт край Асеновград Източник: Община Асеновград

Асеновградското с. Червен ще е домакин на Държавно първенство по конен спорт. Организатор на събитието е Клуб "Цар Иван Асен II". В първенството участие ще вземат деца, юноши и млади ездачи. Едновременно с това, ще се проведат и квалификации на 30, 40, 60 и 80-километрови дистанции.

 

Датите, на които ще се състои събитието, са 25.10.24 г. и 26.10.24 г. (петък и събота), а стартът ще бъде от 08:00 ч. Мястото на провеждане е стадионът в с. Червен.

 

Очаква се в конното състезание да се включат близо 100 състезатели от цялата страна, както и да присъстват много любители на конния спорт от града и населените места в района. Община Асеновград е партньор в организацията на първенството.

Още от "Пловдив"

Калин Стоянов за Демерджиев: Бездомното и неваксинирано кученце на Радев отново е философствал в ефир

Да не забравяме, че в резултат на некадърното управление на Демерджиев, живота си загубиха шестима достойни служители на МВР в повърхностната му битка с нелегалната миграция

Прочетете повече прочетете повече

Сдружение "Ангели на пътя" организира протест пред Съдебната палата в Пловдив

В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите "Копривщица" и "6-ти септември" 20-годишен младеж

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени