Десетки хиляди рок феновe ще завладеят Пловдив заради Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton, Behemoth и Testament

Около 40 000 души се очакват да присъстват на трите дни фестивални дни

Slipknot
Slipknot Източник: Twitter

Следващата седмица в Пловдив ще се проведе едно от музикалните събития на годината в България. HILLS OF ROCK ще завладее Пловдив за три дни - 21, 22 и 23 юли. Мястото остава без промяна - Гребната база в Пловдив.

Хедлайнери на трите вечери ще са съответно "Slipknot", "Mercyful Fate" и "Sabaton". Други банди, които ще ни развинтят главите са  "Heaven Shall Burn", "Behemoth" и "Testament", "Elvana" и "Marco Mendoza" и много други, съобщи Plovdiv24. 

Около 40 000 души се очакват да присъстват на трите дни фестивални дни. Според един от най-големите сайтове за онлайн резервация местата в хотелите в Пловдив за тези дни на 98% са изчерпани. Хората са си направили резервации още преди няколко месеца. За тези, които все пак в последния момента са решили да посетят фестивала, възможностите им са ограничени. 

Възможност за резервация за трите дни накуп е възможна на много малко места в града, но трябва човек да се бръкне с минимум 700 лева. 

За хората, които ще искат да се посетят Пловдив през само един от дните трябва да извадят поне 300 лева за нощувка в хотелите в града. Цените на хотелите в града просто са завишени с 100% заради голямото търсене. Места за отсядане почти никъде няма, дори и къщите за гости и хотели в близките населени места в Пловдив също са почти изчерпани.

Ще има обаче къмпинг зона в зоната на фестивала. Билетите за къмпинг зоната на са на цена 99 лв. за един човек. Цената включва три нощувки, като можете да се настаните след 14:00 на 21 юли 2022 и да останете до 12:00 на 24 юли 2022 (неделя). Къмпинг зоната на HILLS OF ROCK предлага: Контролиран достъп; Охрана; WC, душове и мивки; Достъп до електричество; Възможност за разпъване на Ваша палатка с размер до 15 кв. м.

Още от "Пловдив"

Борисов в Пловдив: Само за външния министър ви диктуват да питате. Другите теми не ви ли интересуват? Може ли майката на

Вие, услужливите медии, направихте мечешка услуга на "Партията на Промяната". Те ги държаха с цялата им безотговорност, арогантност, некомпетентност, подчерта Борисов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени