Децата от футболен клуб "Левски-Карлово" завършиха на първо място в класирането на Областното първенство

На второ място остава отборът на ФК "Велд", а на трето – ФК "Траките"

Децата на ОФК "Левски – Карлово" завършиха на първо място в класирането на Областното първенство
Децата на ОФК "Левски – Карлово" завършиха на първо място в класирането на Областното първенство Източник: Община Карлово

Децата на ОФК "Левски – Карлово" завършиха първи в класирането на есенния полусезон 2023/2024 в Областното първенство за Футбол 7.

 

Момчетата от общинския клуб, водени от треньора Иван Шахънски, изиграха последния си мач от първенството отново с победа срещу ФК "Велд" Пловдив, като резултатът бе 4:0. Това ги класира на първо място в ОГ Пловдив Футбол 7 U11 Група В.

 

Децата на Иван Шахънски са на първо място с актив от 31 точки, като в 11 мача записаха 10 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 63:11.

 

На второ място остава отборът на ФК "Велд", а на трето – ФК "Траките" Скутаре. В тази областна група участват общо 12 отбора, като само два от тях са общински, а другите клубове са частни.

 

Децата на ОФК "Левски – Карлово" набор 2013 – 2014 г. са един от трите отбора на Детско-юношеските школи, които клубът подготвя за мъжкия отбор. Стефан Стефанов – секретар на Община Карлово и изпълнителен директор на ОФК "Левски – Карлово" поздрави треньора Иван Шахънски и всички малки футболисти, които с неуморния си труд завоюваха заслужено първото място.

 

Той пожела също на младите спортисти здраве и много нови успехи в тренировъчната и състезателна дейност. За отличното представяне отборът ще бъде награден със спортни екипи, осигурени от УС на "Левски – Карлово". Клубът подсигури още 12 прожектора, които ще бъдат поставени на новото тренировъчно

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени