Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград

Записването вече тече

Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград
Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград Източник: Община Асеновград

Краят на лятото в Асеновград отново ще Бъде белязан с Детски футболен турнир за Купа "Краси Костов". Събитието се реализира по инициатива на ФК "Шипка Старс", с подкрепата на общината.

 

Легендарният футболист Красимир Костов си отиде през 2016 г. Той е асеновградчанин, бившият защитник и капитан на ПФК "Локомотив" – Пловдив. Турнирът ще се състои в негова чест, за VII-ма поредна година.

 

Състезанието ще се проведе в различни възрастови групи, като се очаква да се включат до 72 отбора от цялата страна. Сред тях ще бъдат и едни от най-изявените и доказали уменията си тимове.

 

Местата на провеждане ще бъдат 2 и тази година – стадион "Шипка" и т.нар. игрище при бившето "АПК", както го знаят местните. Турнирът ще се състои от 30.08.24 г. (петък) до 01.09.24 г. (неделя).

 

Мачовете ще започнат още в първия ден, но официалното откриване ще бъде в събота – 31.08.24 г., като часът ще бъде обявен допълнително. Записването вече тече и свободните места са на изчерпване.

 

Турнирът ще се проведе за наборите от 2009 г. до 2018 г., включително, като максималният брой отбори във всяка група е 8. Мачовете ще са с продължителност от 2 полувремена по 30 минути. Най-добрите ще бъдат наградени с купи и медали.

 

Записване и повече информация – 0894 39 41 41 и 0899 172 778.

Още от "Пловдив"

Нанков: При нов мандат на ГЕРБ във властта поемаме ангажимент за качествен ремонт на 2000 км пътища годишно

На път за Асеновград минахме по изграденото при Бойко Борисов трасе от Пловдив до този красив град. Ами то е заприличало на джунгла - не са му окосени храстите дори, пише Нанков

Прочетете повече прочетете повече

Военната прокуратура към МО: Недопустимо е да се лансират заключения за авиокатастрофата в "Граф Игнатиево"

Изявленията на представители на Министерство на отбраната на 15.10.2024 г. и впоследствие по никакъв начин не ангажират разследването, заявяват от ВАП-Пловдив

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени