Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград

Записването вече тече

Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград
Детски футболен турнир събира любителите на футбола в Асеновград Източник: Община Асеновград

Краят на лятото в Асеновград отново ще Бъде белязан с Детски футболен турнир за Купа "Краси Костов". Събитието се реализира по инициатива на ФК "Шипка Старс", с подкрепата на общината.

 

Легендарният футболист Красимир Костов си отиде през 2016 г. Той е асеновградчанин, бившият защитник и капитан на ПФК "Локомотив" – Пловдив. Турнирът ще се състои в негова чест, за VII-ма поредна година.

 

Състезанието ще се проведе в различни възрастови групи, като се очаква да се включат до 72 отбора от цялата страна. Сред тях ще бъдат и едни от най-изявените и доказали уменията си тимове.

 

Местата на провеждане ще бъдат 2 и тази година – стадион "Шипка" и т.нар. игрище при бившето "АПК", както го знаят местните. Турнирът ще се състои от 30.08.24 г. (петък) до 01.09.24 г. (неделя).

 

Мачовете ще започнат още в първия ден, но официалното откриване ще бъде в събота – 31.08.24 г., като часът ще бъде обявен допълнително. Записването вече тече и свободните места са на изчерпване.

 

Турнирът ще се проведе за наборите от 2009 г. до 2018 г., включително, като максималният брой отбори във всяка група е 8. Мачовете ще са с продължителност от 2 полувремена по 30 минути. Най-добрите ще бъдат наградени с купи и медали.

 

Записване и повече информация – 0894 39 41 41 и 0899 172 778.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени