Двама загинаха, а един пострада при тежка катастрофа край Пловдив

Сигналът за него е подаден в 21,12 часа снощи

Тежка катастрофа
Тежка катастрофа Източник: Zonanews

Двама души загинаха, а един пострада при тежка катастрофа, станала снощи в местността "Кемера" на пътя Пловдив-Първомай. За инцидента съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

 

Сигналът за него е подаден в 21,12 часа снощи. На място са пристигнали два екипа огнеборци от Садово и Пловдив, полицаи и медици от Спешна помощ. 

 

В сблъсъка на около 4 километра са участвали три автомобила - БМВ със софийска регистрация, такси "Дачия" с кърджалийска регистрация и "Киа" от Пловдив. Медиците са констатирали смъртта на 31-годишния водач на таксиметровия автомобил и пътник с все още неустановена самоличност.

 

В тежко състояние в болница е транспортиран 45-годишният шофьор на БМВ-то. Местопроизшествието е запазено от екипи на полицията. Поради влошената метеорологична обстановка снощи, огледът продължава тази сутрин.

 

Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент. До приключване на работата на разследващите движението в участъка на катастрофата е затворено. Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през с. Катуница. В обратната посока преминават през Ягодово.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени