Дядо Коледа пристига в Асеновград

Всеки може да му даде писмото си лично

Дядо Коледа пристига в община Асеновград
Дядо Коледа пристига в община Асеновград Източник: Община Асеновград

Дядо Коледа и тази година ще гостува в Асеновград. Малки и големи жители и гости ще могат да се срещнат с Добрия Старец в центъра на града.

 

Той ще посреща своите приятели на площадното пространство, където е разположена неговата шейна. Всеки може да се снима и да си поговори с Дядо Коледа.

 

И най-важното - лично да му донесе писмото си. А вътре – не само да е написано коледното желание, но и да има попълнен точен адрес и имена, за да може Добрият Старец да изпълни всяка мечта.

 

На всички писма ще бъдат направени снимки и събрани в специален отделен албум, публикуван във Facebook  страницата  на община Асеновград, след края на празниците.

 

Целта е да бъде показана креативността и искрените послания на децата и възрастните, които вярват във вълшебството на Рождество Христово. Дядо Коледа пристига в Асеновград тази неделя (17.12.23 г.). С Добрия Старец можете да се срещнете всеки ден от 11:30 ч. до 13:30 ч. и от 16:00 ч. до 18:00 ч. на площада в града.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени