Европейската кампания "Time to Move" се провежда и в Карлово

Целта информационните кампании е да се достигне до младите хора и да ги информира за всички възможности за пътувания и обучителна мобилност

Европейската кампания "Time to Move" се провежда и в Карлово
Европейската кампания "Time to Move" се провежда и в Карлово Източник: Община Карлово
Сдружение "Млади, активни, креативни" като Евродеск точка в община Карлово се включи за поредна година в европейската кампания "Time to move", като организира информационни кампании, целта на които е да се достигне до младите хора в Европа и да ги информира за всички възможности за пътувания и обучителна мобилност.
 
Бяха организирани информационни срещи с ученици от СУ "Васил Левски" гр. Карлово, които бяха насърчени да се възползват от възможностите, които предоставя Програмата "Еразъм" чрез проектите за международни обмени и обучителни курсове. На срещите бяха поканени доброволци на Сдружението, които разказаха и споделиха своя опит от участията си в проекти, подкрепени от Програмата "Еразъм +" и пожелаха на младежите повече възможности за включване.
 
Беше разиграна онлайн играта "Да опознаем Европа", в която участниците показаха много познания, бързина и съобразителност. Всички участници получиха награди и информационни материали от организаторите.
 
Сдружение "Млади, активни, креативни" като Евродеск точка в община Карлово предоставя информация на младите хора за възможности за включване в различни Еразъм проекти и пътувания и дава възможност на желаещите да се включват в проекти на Сдружението.
 
Екипът на сдружението винаги подготвя младежите за участието им в международните проекти като планира пътуването, закупува билетите им и поддържа връзка с организацията - домакин. Предлага предварителна подготовка по темата на проекта и подготвя участниците за евентуални междукултурни различия.

Още от "Пловдив"

Премиерът Главчев: Почитаме една от най-славните дати в българската история - Априлското въстание и чудодейното обединен

По думите на служебния премиер Клисура е достойнство, копнеж и ентусиазъм, непоклатима решимост срещу НЕсвободата, срещу потисничеството, срещу безправието

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени