Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30 % заради "Промяната"

Инфлацията е най-подлият тип данък, който един финансов министър може да наложи", подчерта третият в листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град

Георги Георгиев
Георги Георгиев Източник: ПП ГЕРБ

Три години България се лута в кризи и скандали. Само за последните две години кумулативната инфлация е 30%, благодарение на бездействието на "Промяната". Това означава, че 30% от доходите на всички нас са изядени заради липсата на адекватни действия на държавата. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив адвокат Георги Георгиев.

 

Според него първото условие на всеки чуждестранен инвеститор е да има правна сигурност. "И предвидимо затова с колегите сме на една теза, ние възприемаме едно и също становище, на второ място политическата нестабилност. Не може три години България да бъде от единия в другия ъгъл на кризите, не може за три години благодарение на бездействието на Асен Василев 30% за последните две години кумулативна инфлация, което означава от всеки гражданин 30% от неговите пари са изядени заради бездействието на държавата и това е най-подлият тип данък, който един финансов министър може да наложи", подчерта третият в листата на ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР Пловдив-град.

 

Георгиев подчерта, че в разговори с него представителите на бизнеса са били категорични, че основната задача е да има стабилно управление.

За стабилна България в сигурна Европа  на 9-ти юни изберете № 22 бюлетините за ГЕРБ-СДС.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени