Георги Мараджиев: Листата на ГЕРБ в Пловдив област е балансирана, пълна с реализирани и успешни личности

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев не скри амбицията си ГЕРБ да извоюва 5 депутатски места на предстоящите избори

Представиха листата с кандидат-депутати от ПП ГЕРБ в Пловдив област
Представиха листата с кандидат-депутати от ПП ГЕРБ в Пловдив област Източник: ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев представи водача на листата Дани Каназирева и кандидатите за народни представители за 45-то Народно събрание пред общинските ръководители на ГЕРБ в област Пловдив. На срещата присъстваха и кандидатът за депутат от коалиционния партньор СДС Йордан Кръстанов, зам.- председателят на СДС и кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов, областният административен секретар на ГЕРБ и кмет на Раковски Павел Гуджеров.

 

"Моите амбиции, а надявам се и вашите, са ние от ГЕРБ да управляваме и в следващия мандат на парламента, за да продължим започнатото, да успеем да изградим заедно европейския облик на общините. Промяната вече започна при управлението на Бойко Борисов и процесите трябва да продължат", коментира Георги Мараджиев. Той благодари на общинските ръководители за подкрепата при съставяне на листата и подчерта, че с помощта на общинските структури е съставена една балансирана листа, пълна с реализирани, компетентни и успешни личности.

 

Мараджиев изтъкна още, че в лицето на Дани Каназирева, Пловдив област има един амбициозен, целеустремен и деен водач, който винаги ще отстоява интереса на местните хора и на всички български граждани. "Имаме за цел заедно да обединим десния вот и да не допуснем БСП във властта", каза д-р Кабаиванов. "Само когато сме заедно ще бъдем силни и ще спечелим изборите, вярвам в това", допълни още той.

Представиха листата с кандидат-депутати от ПП ГЕРБ в Пловдив област (2)
Представиха листата с кандидат-депутати от ПП ГЕРБ в Пловдив област 

В заключение областният координатор Георги Мараджиев подчерта, че листата на ГЕРБ - Пловдив област е пълна с млади, достойни и компетентни кандидати, всеки от които заслужава да бъде народен представител. Мараджиев изтъкна, че добър резултат на ГЕРБ на парламентарните избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. Само тогава местната власт може да вложи цялата си енергия в реализирането на различни проекти, които да подобрят средата за живот. В изказването си Мараджиев не скри и амбицията си ГЕРБ да извоюва 5 депутатски места на предстоящите избори на 4 април.

Още от "Пловдив"

Последни новини

Най-четени